duminică, 7 noiembrie 2010

Programul Frontului de eliberare a Daciei

România poate renaşte redevenind ceea ce a fost Dacia, o ţară mândră şi respectată, care să reprezinte patria în care fiii ei să poată trăi bucurându-se de darurile ei. Trebuie doar să vă alăturaţi mişcării de rezistenţă împotriva răului care vine din afară şi din înăuntrul ţării.


Legea

Legea trebuie să dicteze în România. Este uluitor cum nişte cetăţeni care au palate cer ajutoare pentru încălzire şi chiar le primesc, pentru că nu au un venit. Bunurile care nu pot fi justificate cu acte trebuie confiscate de stat, iar cei care le posedă vor suporta rigorile legii. De asemenea, cei care fac un copil şi nu au un venit stabilit de lege ca minim pentru a-l putea întreţine, vor trebui să îl lase în grija statului, alternativa trimiterii lui în stradă ca sursă de venit pentru familie fiind sancţionată de normele legale. Cei care nu au un loc de muncă vor putea participa la construirea infrastructurii necesare ţării, aşadar nu va putea exista scuza inexistenţei locurilor de muncă. Deci munceşti, ai un venit, are familia ta un venit, înmulţeşte-te, dacă nu, nu. Protecţia copilului trebuie să primeze. Legat de copii, rigorile legii trebuie transferate şi la minori. Nu se poate să dai în cap şi să scapi că ai sub 18 ani. Iar da, legile trebuie înăsprite, frica de lege fiind singurul lucru care desparte pe mulţi semeni de regnul animal. Iar legile trebuie să fie juste. Nu pot primi aceeaşi perioadă de detenţie un infractor care a furat şi unul care a omorât. Nu poate primi mai mult unul care a furat o pâine, că îi era foame, ca unul care a furat sume impresionante. În funcţie de gravitatea faptei, pedepse pe măsură, din partea unei justiţii depolitizate, cum trebuie să fie toate instituţiile statului.

Privind legea şi instituţiile din România, aceasta trebuie să vegheze ca în ţara asta să se vorbească, la nivel oficial, o singură limbă, cea română.
Octavian-Eugeniu MANU
https://mail.google.com/mail/h/1ki9j9arz3hpu/?v=b&cs=wh&to=Pelasgic2009@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu